Plaatsen van inbouwkasten

Vind je nergens een geschikte kast met de ideale indeling voor je ruimte? Geef ons een seintje en we bekijken met u wat de ideale kast/kastindeling is en proberen die samen te realiseren. Heb je nog een verloren ruimte onder je schuindak? Dat is de ideale ruimte om opbergruimte te creëren.

Inbouwkast begin
inbouwkast einde

Reinigen van terras

Ziet je terras groen? Heeft het dringend een onderhoudsbeurt nodig?  Laat je terras terug stralen!  Ook voor dit klusje staan we voor je klaar!

Terras begin
Terras einde

Plaatsen van omheining

Ben je uitgekeken op de omheining uit je tuin? Wil je graag een nieuwe omheining? Hierin zijn tal van verschillende opties mogelijk. Samen met jullie bekijken we wat jullie wens is.

Tuinscherm oud
Tuinscherm nieuw

Vochtbehandelingen

Heb je een vochtprobleem? Ook hier kunnen wij iets aan doen! In het eerste geval moet er eerst bekeken worden vanwaar het vocht komt. Wanneer de oorzaak ontdekt is, moet de plek uiteraard behandeld worden. Nadien kan de plek naar wens afgewerkt worden.

Vochtbehandeling begin
Vochtbehandeling einde

Omkastingen

Heb je ergens in huis een boiler, rolluikkast, kabels, steunpaal,…  die je graag weg wil werken? ook hiervoor kan je op ons beroep doen en zorgen wij dat dit mooi weggewerkt is door een omkasting.

Omkasting boiler begin
Omkasting boiler einde

Verder doen we nog heel wat andere kleine klusjes. Heb je een klus(je) en staat deze niet op de website? Geen nood! Neem contact met ons op en wij bekijken of we iets voor je kunnen betekenen!

Plaatsen spots